Marcela Diaz

En känsla eller fler
Min kropp och mitt sinne är fyllt av känslor, så mycket känslor att jag just nu inte vet vad jag ska göra med dem. Jag är upprymd, exalterad, lycklig, nervös, nyfiken, lite spänd men allra mest bara bubblande. Det som bubblar kanske är en kombination av allt ovanstående. Jag lever de allra sista dagarna av mitt "gamla liv", för på tisdag är det en helt ny dörr som öppnar sig. Jag ska nämligen på en utbildning för att bli KAP fascilitator. Minns ni att jag nämnt KAP här i bloggen tidigare? Inte fördjupat mig, men nämnt det. Och sedan jag började gå på klasser så är det så mycket som kommit till mig, lämnat mig när det varit rätt och många, otroligt många dörrar som öppnat sig för mig. Wow wow wow.. Och nu detta..! 
Vad ska jag göra med alla dessa känslor som spritter i kroppen? Yogan har inte fått mig att sansa mig, haha, som den annars brukar kunna göra. Utan jag har tagit ut all energi där och vill bara ha mer. 
Imorse vaknade jag och det kändes som något som rörde sig i min kropp. En energi av en orm som rörda sig upp och ned, det var så tydligen. Energin som kallar på mig.. 
Har du testat KAP? Vet du vad det är? Berätta gärna!
Kram
M