Marcela Diaz

Helgen i bilder
Det blev en händelserik helg trots att alla mina första planer gick i kras. Pga det rådande Coronaviruset som härjar just nu och alla större event ställs in, fick det bli ändringar i mina planer med. Skulle från början ha åkt ned till Jönköping för en mässa, min bror skulle ha kommit på besök för ett event och sovit hos mig. Båda blev inställda och jag fick inget besök av lillebror. Planerade då spontant in ett besök på Fotografiska, och fick med mig en fantastisk kollega.
Började min lördag med en lång och seg frukost. Fascinerades av att min frösådd redan växt sig stora efter knappt en vecka sedan jag satte fröna. 
Åkte in till stan och mötte upp R. Gick till Fotografiska, njöt av bubbel, massa prat och fantastisk konst. Så glad att jag tog mig dit och fick se Erik Johanssons verk. Han är verkligen fantastisk och jag har följt honom i många år. 
Vi tog oss vidare för en bit mat på Nytorget 6, och avslutade kvällen på 20hundra5 för några drinkar. En heldag fylld av spontana påhitt, underbart! 
Idag har varit en lugn dag, låg och drog mig i sängen länge. Småplockade lite hemma och åkte sedan in för att hämta Mantequilla. Tog en tvåtimmars promenad i blåsten. Kom hem, planterade om ett gäng växter jag hade kvar efter förra veckan. Och från att ha haft två stycken Svärmorstungor, har jag nu helt plötsligt fem stycken, och undrar lite vad jag ska göra av alla växter. Planterade om förra veckan med, och satte sticklingar i jord som fått rota sig. 
Lagat en Pulled Beef, hunnit med gym och ska nu äta en vääldigt sen middag. Och mysa med Mantequilla såklart. 
Och så lite bilder, varsågoda!
Sedan omplanteringen förra veckan har mina växter verkligen exploderat med nya blad!
Har ni haft en bra helg? ❤
Nu blir det film och ladda för en ny vecka. Så får vi se om kontoret stänger ned eller inte. 
Kärlek
M