Marcela Diaz

Ett lopp med ett syfte - Run for Pride 2019
Hej alla härliga! 
Nu får det vara slut på semester och tillbaka till rutiner igen. Vilket betyder att jag måste börja blogga som vanligt igen också, såklart! Och även fast semestern endast varat i två veckor har jag hunnit med väldigt mycket. Men det kanske jag berättar om i ett annat inlägg.
Igår då, andra dagen på jobbet, så var det dags att springa ett av två lopp jag utför i sommar. Run for Pride , ett lopp där vi springer med ett syfte, ett otroligt viktigt syfte. Rätten att få vara den du är, oavsett vem du är, och få älska gränslöst! Tycker jag känns som en väldigt vacker mening och anledning till att delta. 
Och det var med detta härliga gäng jag utförde loppet, ett gäng extravaganta zebror från B3 Consulting Group. Jag är stolt över att vara anställd på denna arbetsplats, en arbetsplats där man lyfter viktiga frågor och engagerar sig i mycket. 
Jag siktade på att springa milen, efter 5 km och första varvet gjort, så kändes målet väldigt lockande.. Men jag bet ihop, och sprang vidare. Tror jag faktiskt gjorde ett personligt rekord också, då jag sprang 10 km på 56 min. och hamnade på plats 88 av 149, det är väl helt okej? Snittade drygt 5,30min/km, något jag själv är stolt över, då jag bara för ett år sedan snittade på ca 6,50min/km. Och detta var dessutom fjärde gången jag springer milen. heja mig! 
Och heja mina kollegor som alla krigade på och sprang! Några mer erfarna och andra provade på sitt allra första lopp i sitt liv. UNDERBART! 
Idag är jag mör i ben och höfter, trots stretch och 45 min yoga imorse.. Jaja, får ta och massera mina stubbar ikväll
Kärlek
M