Marcela Diaz

Promenad runt söder och massa gott
Jag är världens sämsta bloggare, alla andra influencers och bloggare skriver om sina dagar och aktuella händelser, jag förstår verkligen inte hur de tar sig tiden.. Skillnaden kanske är att de sitter och uppdaterar med telefonen hela tiden, jag försöker undvika den så mycket som möjligt. Speciellt när jag är hemma. Då är det oftast ljudlöst som gäller, gärna en bit ifrån mig, sedan har jag så mycket annat att göra jämt så jag har inte tid att uppdatera så ofta känns det som. Och jag uppskattar att sätta mig i lugn och ro, med datorn i knät och mys med Mante sovandes bredvid mig i soffan. Jaja, nog om det, var inte därför jag skulle skriva detta inlägg. 
Skulle ju berätta om den mysiga dagen jag hade med Valentina i lördags. Vi möttes upp vid Slussen och hängde alldeles för länge i Kristallrummet, haha. Ja tack, Valentina, jag går gärna dit med dig snart igen! Och så galet vad jag kände energier så fort jag klev ned. Ni får tro vad ni vill! Men blev så yr i huvudet och fick helt plötsligt ett konstigt och lätt jobbigt tryck i hela huvudet, bara helt plötsligt, så fort vi kom ned i butiken. Häftigt, men lite galet/lustigt. 
Efter att ha gått lös båda två bland alla stenar och kristaller, så for vi vidare ut i solen och blåsten. Bara vandrade runt planlöst, men skönt, längs Riddarholmen och bort mot Zinkensdamm.

Pausade för en bit mat på Mahalo, som är en av mina veganska favoritställen. Stället ligger bl.a. på Hornsgatan och har en härlig och god meny. Detta är även min favorit av de två fiken som finns, tack vare den härliga inredningen och inte lika ljudliga lokalen som den som ligger på Odengatan. Blev en Ch**seburger som var fantastiskt god! 
Gick vidare när stället stängde och hamnade bl.a. på Paradiset och förundrades över all härlig och bra mat och andra varor vi kunde hitta där. Vi hittade snabbt till deras jordnötssmör- och mandelsmörmaskiner! haha... Men blev inget köpt där, utan vi gick mest och bara myste runt. Sedan blev vi sugna på något sött efter maten, och fortsatte promenaden genom Söders gator, tills vi hamnade på Café Blå Lotus där vi njöt av varm choklad, snickerkakor och mer choklad... varvat med mycket skratt och djupa diskussioner. 
Jaa jäklar vad jag är glad som lärt känna dig, Valentina. (Jag vet att du läser, därför skriver jag direkt till dig.) En sådan fantastisk och härlig människa och ung kvinna, med så himla fina värderingar och tankar om livet. Så roligt att diskutera med och fördjupa sig inom alla dessa olika ämnen. Och även få dela den spirituella sidan med. 💞
Fick verkligen en dag där jag kunde boosta energi hos en fin vän. Så härligt. 
Nu tänkte jag göra lite yoga innan det är dags att krypa ned i sängen. 
Så ha en fortsatt fin kväll kära läsare. Godnatt
Marcela