Marcela Diaz

När jag råkar hamna framför kameran.
I onsdags hade jag en vän och kollega från Jönköping på besök i Stockholm. Vilket resulterade i att jag råkade hamna framför kameran, något som inte är speciellt vanligt! Det är nämligen mästerfotografen Daniel Johansson, som lyckats fånga detta ovanliga fenomen. Och jag är så nöjd! 
 
 
Han är så duktig och fick mig att känna mig avslappnad framför kameran, trots att det blåste kallt! 
 
Vad tycker ni, lyckades han fånga mig på bild? haha..
 
Kramar
Marcela 
Hemmagjord Rawnola
Hej på er! 
 
Hoppas ni mår bra, själv har jag lyckats dra på mig en förkylning som gjort att jag nästan tappat rösten. Och jag som var så himla sugen på ett lökigt Fredags-fys-gå-lös-på-säcken-pass idag... Typiskt! Men men, det är inget att göra åt, utan då får jag vila och ta hand om mig själv istället.. *suck*
 
MEN! 
 
Här ett grymt recept på en granola, utan att behöva använda ugn, tog mig ca fem minuter att slänga ihop imorse. Och jag gillade den mer än vanlig granola faktiskt! 
 
Recept, för en burk RAWnola
1,5 dl grovhackade färska dadlar
1,5 dl havregryn
1 dl solrosfrön
1,5 tsk kanel. 
 
Blanda ihop allt och toppa på din favritfrukost! 
 
Min frukost idag bestod av en Smoothiebowl på Ananas och Hallon, lite tropisk juice och en halv banan. Mixar slät och toppade med resten av bananen, rostad kokos, jordnötssmör och granolan då! Hur gott som helst.
 
Vad är era bästa frukosttips? 
 
Kramar
Marcela 
Frukost under 500 kalorier
God morgon! 

Sovmorgon för mig innebär lyxiga frukostar. Och idag skippade jag smoothiebowlen och körde på massa grönsaker istället. 

Padrones (så fantastiskt gott!), zucchini, lite paprika och champinjoner. Stekt i lite olivolja och sedan två stekta ägg. En hel stekpanna med mat för 450 kcal! Däremot la jag till några små nyttiga linsknäcken och lite creme cheese, ska stå mig på detta några timmar och i butiken hinner jag inte alltid att äta. Så totalt landade jag på 500 kcal. 


Vad äter ni till frukost? Kommentera gärna ❤️
Hoppas ni får en fantastisk dag!