Marcela Diaz

Pizza & Wine, I'm doin' fine
Idag har jag haft en enorm craving på pizza, MEN då det bara finns "bakispizzor" runt om där jag bor och jag har en kärlek för napolitanska pizzor så kände jag inte för att köpa pizza. Och hittade inget som föll mig i smaken via Foodora heller för den delen. 
Såå jag tänkte baka egen pizza, från scratch. Gick till gymmet, körde ett stenhårt benpass, klockan hann bli mycket när jag var klar där och jag var trött. Somnade förövrigt i soffan en halvtimme innan jag gick till gymmet... Så när jag gick till affären efter träningen, kände jag ett mindre och mindre sug till att behöva slå ihop en deg, som dessutom ska jäsa innan tillagning.. Så jag kollade faktiskt i färdigmatshyllorna. Detta är något jag väldigt sällan gör, men ibland så orkar jag helt enkelt inte. 
Så hittade denna deg, spännande! Var lite skeptisk till en början, "Jag kanske borde slå ihop den där degen ändå, den verkade ju ändå ganska enkel..." Men nej. Surdegspizza på påse fick det bli. 
Så jag kom hem, drog igång ugnen, gick och duschade, lät rödvinet få lufta en stund. Sedan höjde jag volymen och dansade mig till färdiga pizzor. Beslutsångest för topping, så jag gjorde två.. En vegetarisk med mozzarella och en hemmakokad tomatsås som grund, toppad med chili, grön paprika, tomater och picklad rödlök. Den andra hade samma grund, med sedan oliver och marinerad kronärtskocka. När de kom ut ur ugnen toppade jag den med tryffelsalami, parmesan och basilika. Yummy yummy in my tummy. 
Dansade som en galning och sjöng högt och falkst. I love it!Älskar verkligen mig själv och mitt egna sällskap. Njuter av egentid och få göra och äta precis vad jag vill. Fyyfan vad fint det är! Och vin med, vin är också himla fint.