Marcela Diaz

Sveriges historiskt största KAP-klass
Söndagen den 16/10 var det äntligen dags. I slutet på sommaren hade jag tillsammans med det svenska KAP-teamet påbörjat planerna för att hålla Sveriges hittills största klass på en vacker plats. Efter en del planerande och många vändor fram och tillbaka för att hitta ett passande datum, så var det äntligen dags. Vi hyrde Eric Ericssonhallen, gamla Skeppsholmskyrkan på Skeppsholmen. Gjorde all marknadsföring själva, allt med ganska kort varsel. 
Söndag och dagen var kommen. Kände mig lugn när jag vaknade, väldigt grundad och nästan blank som en tom canvas. Trots lite sömn hade jag ändå energi. Men när jag kom till platsen och jag klev in innanför de stora dörrarna, reste sig gåshuden över hela kroppen. Och den la sig inte under hela tiden. 
Så med elva av fjorton av de svenska facilatorerna höll vi denna enorma klass med 80 deltagare. Och såå mycket energi som flödade i denna gamla vackra byggnad. Har inte direkt ord att beskriva detta, utan jag tror att bilderna får tala för sig själva. 
Men det som delades där inne var vackert, då alla känslor är tillåtna. Allt som kommer upp till en är tillåtet. Att så mycket får kännas och upplevas, i sin egna bubbla men också tillsammans. 
Det är svårt att finna ord till detta och jag var påtagligt påverkad långt efter denna klass. Energifylld och samtidigt dränerad. Ett otroligt lyckat event och ser fram emot att få skapa fler. 
Här nedan ser ni fler bilder från förmiddagen i denna vackra lokal. Så mycket energi, så mycket som fick komma upp till ytan. Tacksamhet för att få kalla detta mitt jobb, för tilliten andra människor ger dig.