Marcela Diaz

Veckohandling v. 21
Det var länge sedan jag delade med mig av min veckohandling och planer för veckans mat. Så jag tänkte att det är något jag ska se till att få till igen. Jag som älskar att planera och veckohandla och fixa med mat, finns det något mer tillfredsställande? 
Jag har kommit att älska Aubergine och ville att veckans matlådor till jobbet skulle baseras på detta. Sedan hittade jag lite matvaror som var nedsatta pga kort datum. Det måste jag säga att Hemköp hos mig är väldigt duktiga på, att sätta ned varor som har kortare datum eller ser lite "tråkiga" ut. Och det är ju egentligen aldrig fel på dessa! Hittade bl.a. pilgrimsmusslor för halva priset, så det var taget direkt. 
Så veckans meny då, är ni beredda? 
Matlåda för veckan
Grillad Aubergine, Zucchini och paprika i ugn med mozzarella.
Kvällsmål/middag
Pilgrimsmusslor med brynt smör och jordärtskockskräm
"Vietnamesisk pizza" inspirerad av Jennie Walldén
Något spontant med det jag har hemma
Snacks
Snackspaprika
Rawbars med tranbär
Selleri
I och med att halva veckan nästan gått innan jag hunnit med att handla, så kommer denna veckohandling att räcka till nästa vecka med. Då kommer jag slänga ihop en krämig och ostig (men vegansk!) potatissallad med vegochorizo. Återkommer med recept. Har införskaffat lite nötter men även näringsjäst som smakar lite som ost och är fantastiskt gott! Så är så taggad på att ta fram lite goda veganska recept med ost tillsammans med detta.