Marcela Diaz

En fin tredje advent.
Denna helg har gått i återhämtningens tecken, något som varit otroligt skönt och viktigt för mig. Jag har den sista iden känt mig stressad och att det varit mycket som rört runt i mitt huvud. Så denna helg hade jag ingenting planerat, utan tog varje timme med ro. Sovit, vilat, rått om mig själv. Och idag myste jag till med en lyxigare grötfrukost och kanel- och kardemummakaffe. Såg till att ta till min kreativa ådra, då den tyvärr blivit lidande när jag inte känt mig på topp. 
När jag ändå var igång och fotograferade på morgonen, kände jag att kameran fick följa med mig hela dagen. För under eftermiddagen hade jag bokat en dejt med en väninna, för kaffe och tredje adventshäng. Tog tåget in till stan, lite tidigare än vi bestämt, för att promenera från Gamla Stan mot Söder, där vi skulle mötas upp. Och äntligen har jag tagit mig i kragen och tagit lite streetfoton, något som också var alldeles för länge sedan jag gjorde.
Jag inser också hur mycket jag saknat fotograferandet, och känner att jag måste komma igång på riktigt igen. Har så mycket idéer som ligger och lurar i bakhuvudet. Det blev även fika på mitt favoritfik - Kaffebar, på Bysistorget, mellan Zinkens och Mariatorget. Sedan tog vi en promenad genom Gamla Stan och kikade en snabbis på julmarknaden. Har nog inte varit där sedan grundskolan, om jag ska vara ärligt, lite galet.
Och med dessa bilder tackar jag för mig och hoppas Du haft en fin tredje advent.
God natt
M