Marcela Diaz

Mysig långhelg och nymåne
I och med höstlov denna vecka, så delar vi tydligen på ledigheten här i receptionen. Något som kom överranskande men också väldigt trevligt. Så jag har fått njuta av långhelg och var hemma måndag och tisdag med. Har hunnit med en hel del denna helg med andra ord. Dans och skoj på lördagen, mys, burgare och TV-spel på söndagen. Långpromenad, lunch-dejt och egentid på måndagen. Och tisdagen, en heldag med mig själv och Mantequilla, med gym och 10 km promenad i solnedgången som övergick till världens oväder, haha. 
Såhär mysigt har vi haft det på morgonen. Gos på hög nivå.
Besökte gymmet för första gången på nästan en månad. Ett svettigt helkroppspass fick det bli! 
I och med nymånen i söndags, så passade jag på att meditera, skriva nya intentioner och dra några kort i måndags. Nymånen går i skorpionen och jag hittade otroligt intressant läsning om allt här. Så spännande läsning, så plockade mycket inspiration därifrån när jag skrev, mediterade och satte mina intentioner . 
Idag däremot.... kommer ytterligare en period som får mig att.... rygga lite. Återigen går Merkurius i retrograd, en period som kommer hålla i sig till 21a november. Vet du inte vad Merkurius Retrograd innebär, så rekommenderar jag att läsa lite om det. Hittade en sida här, som tog upp det väldigt utförligt och med mycket info, speciellt gällande denna tids M.-retro. Så, läs läs läs! 
Hoppas Du får en fantastisk dag idag
M