Marcela Diaz

J Balvin på Gröna Lund
Igår, 29e maj, en dag jag längtat efter hela våren och vintern. Äntligen skulle jag få gå och se J Balvin på Gröna Lund. Som jag längtat! Var däremot lite orolig för att ens kunna komma in, då det var riktigt mycket folk. Men in på grönan kom jag, och rätt fort gick det också! Drog dit med en vän jag lärt känna på gymmet, också Chilenare. Det är så vi connectade, haha. 
Kom in lite mer än två timmar innan spelningen skulle börja, så vi tog några varv för att bestämma oss om vad vi skulle äta. Tur att vi inte var jättehungriga, då det var extremt långa köer överallt. Tillslut fick det bli burgare, och efter nästan två timmar i kö, lite tjafs och folk som försökte tränga sig, fick vi äntligen mat. Precis när vi fick maten så klev J Balvin upp på scen, så halloumiburgare intogs under dans! 
Trångt och så mycket folk, men vad gör det när musiken får kroppen att röra sig till rytmen, helt bortom kontroll? En rolig och bra show av det jag kunde se, tur att jag tog på mig mina sneakers med hög sula, annars hade jag bara sett ryggar. Efter spelningen blev det lite glass, får ju passa på när Ben & Jerry's hade öppet, heh... Och bra färdkost i trängseln ut från området. 
Blev en promenad tillbaka till city, innan våra vägar skildes åt. Mycket trevlig och kul kväll. Lååång kväll.
Idag har det varit rätt lugnt. Fick sovmorgon imorse, och drog sedan direkt till gymmet. Blev ett tungt och hårt styrkepass med fokus på ben. Var alldeles skakig efteråt, men ååh så skönt. Och oj vad jag kommer ha ont imorgon och speciellt lördag, haha. Blev lunch (frukost...) med några vänner på Eatnam och sedan åkte jag hem till papa i Vällingby. Varit så trött efter träningspasset så lyckades somna på soffan i en timme. Och kvällen lär fortsätta i samma anda. 
Vad gör ni en röd dag som denna? 
Kärlek
Marcela