Marcela Diaz

VI TOG EN ROADTRIP TILL BREVENS BRUK, DEL II
Så, den här fantastiska roadtripen och vistelsen i huset mitt i ingenstans. Jag tänkte ta er tillbaka dit. Men vad gjorde vi egentligen? I ärlighetens namn lagade och åt vi mest mat, njöt av varandras sällskap, samtalade i timmar. Kom varandra än djupare. Myste och njöt av en tillvaro tillsammans. Vi befann oss liksom i en bubbla, vår lilla bubbla. Som var fylld av kärlek, sårbarhet, och full närvaro. 
Titta bara, här står han igen och fotograferar mat. 
Moules med hemmagjord aioli, surdegsbröd och lite bubbel. Ja tack! 
Frukosten kommer serverad med kärlek. 
Vi hittade en liten loppis och gjorde Brevens Bruk. Tog..... Fem minuter. Det är ju inte så stort här. 
Njöt av solen och höll en nys inne. Attans pollenallergi...
Kolla bara så stilig min man är. 
Tittut! 
Badsugen? Undrar hur stor poolen är, haha. 
Efter all salt mat blev vi sugna på något sött. Slängde ihop en god gluten- och sockerfri bärpaj med yoghurt och vanilj. Mimosa till det i solen, oj oj. Livsnjutarna. 
 Avslutade kvällen med en liten köttbuffé. Allt från Köttkompaniet såklart. Wagyu, flapsteak och 10 månaders talgmörad entrecote. Wow säger jag bara.... En sådan fröjd för smaklökarna och sinnet.
Ja där har ni mina vänner, detta var helgen i bilder. Sista dagen städade vi mest och tog oss hem i lagom rask takt. Tillbaka till vardagen, utanför vår lilla bubbla. Men gick med denna energi resten av veckan, som i ett töcken. 
Nu är jag och Mante på väg ut på ett litet äventyr igen. Mer om det senare. 
Ta hand om er där ute, och trevlig helg. 
M