Marcela Diaz

Ska hålla föreläsning i Göteborg
Sista veckan har jag jobbat på en föreläsning jag ska hålla i Göteborg i helgen. Nu börjar jag bli helt klar, upplägget är i alla fall färdigt och jag vet vad jag ska prata om, nu ska jag bara sammanställa bildspelet. För det är just en bildvisning jag kommer ha, en föreläsning om min resa som fotograf - som startade för tolv år sedan. Har precis som sagt blivit klar med mina stödord, och känner mig mindre nervös än vad jag varit tidigare, nu känns det som att jag landat lite mer i själva känslan av föreläsningen och jag är nog mer taggad nu! 
I mitt förra inlägg skrev jag även om egentid, och hur viktigt det blivit för mig. Jag hade till en början tänkt köra (BIL!?) ned på morgonen, för att stå i en monter från klockan tio, hålla föredrag en timme och sedan köra hem... Till och från Göteborg.. Men insåg idag vilken låååång dag det skulle bli och att det kändes otroligt onödigt att stressa. Jag har ju faktiskt fått frågan om att åka kvällen innan och ta in på hotell, men praktiska-Marcela måste ju alltid ha saker och ting löst innan hon kan bestämma sig. Så hundvakt är fixat, pratat lite med Staffan på Panasonic och fått extra pepp, och nu är även tågbiljetter dit och hem köpta och hotellrum bokat. 
Så egentid, here I come! Åker direkt efter jobbet, kommer ned i lugn och ro, kan pilla med bilder på tåget. Checka in, klä upp mig lite kanske, ut och äta något gott, för att sedan lägga mig i ett varmt bad ett tag, och avsluta i the Queens bed som jag bokade till rummet. Låter rätt så fint va? Sedan är det hotellfrukost som jag ska njuta av lääänge, för att sedan jobba på detta event. Taggad jag blev nu då, när jag inser vilken härlig helg som väntar! 
 
Sååå, är det någon som sitter på någon schysst restaurang jag bör besöka under min kväll i Göötet? 
 
Puss och kram
Marcela