Marcela Diaz

Mammornas manifestation
Lite sen uppdatering, påbörjade detta inlägg men blev aldrig klar...
 
Mammorna har fått nog, för vilken mamma vill egentligen få ett samtal från polisen, om att deras barn blivit beskjuten och inte vandrar kvar på vår jord mer? Det är skjutningar varje dag i Sverige, varje dag lämnar en ung själ oss, en ung själ som har mycket kvar att ge av sitt liv. På en millisekund är det livet över.. 
I helgen var jag och manifesterade mot gatuvåldet. Nej, jag har inte blivit drabbad och har inte förlorat någon i gatuvåldet. Men jag deltar självklart för att visa mitt stöd och för att visa att ja, jag ser också vad som sker. Och jag upplever att man tog upp mycket bra frågeställningar kring hur vi tillsammans kan minska våldet. Det handlar om att stötta, sysselsätta och få ungdomarna att bli fokuserade. Ungdomar och barn behöver någon att se upp till, alltid, något jag själv minns att jag hade ett behov av som ung. 


En manifestation som verkligen behövs, för att få Alla att se hur många vi är som står bakom de drabbade, men även för de drabbade ett sätt att hitta en glöd och förhoppningsvis påverka andra. Svårt att inte bli berörd, och samtidigt så vackert.