Marcela Diaz

LUMIX Event - Tjejkväll med Camilla, MyKitchenStories
Efter dagens arbete på kontoret, en dag som avslutades lite körigt och rörigt, bar det av till Gunnar Olssons Foto på Hornsgatan 91 i Stockholm. Detta för annat arbete som mingelfotograf och produktexpert på ett otroligt roligt event tillsammans med Panasonic LUMIX och bästa Camilla på MyKitchenStories.seEn av mina absoluta Influencer-favoriter, helt klart! Har ni missat henne måste ni klicka in er snabbt på hennes blogg, och dregla lite över hennes fantastiska videos och recept! 
För det var det hon pratade om under denna kväll, hur hon tänker och gör när hon tar dessa underbara foton på bakverken hon skapar. Med dekoration, rekvisita och ljussättning. Såå spännande! 
Och vilken fantastisk kväll det var, otroligt snyggt jobbar av Lumix och Gunnar Olssons foto, fler sådana eventkvällar och speciellt eventkvällar för kvinnor - helt rätt i tiden. För det är vi kvinnor som är framtiden! 
 
Camilla är så härlig och otroligt vacker. Aldrig träffat henne tidigare men känns som vi känner varandra. 💕
Alltså vem vill inte smaka på dessa vackra verk? 

Underbar kväll där det bjöds på dryck och tilltugg, och möjlighet att prova alla underbara kameror från LUMIX. Och sedan fick vi äntligen chansen att provsmaka Camillas underbara bakelser, som jag längtat! 
Det har varit en lång dag idag, så nu är det dags att sova. 
God natt på er
Kram
Marcela